Veelgestelde vragen

MEUBELSTICKERS DEURSTICKER WOORDSTICKERS GLASSTICKERS MUURSTICKERS NAAMSTICKERS VOORDEURSTICKERS EIGEN TEKSTSTICKERS TRAPSTICKERS LOGOSTICKERS DECORATIESTICKERS

Wat is de levertijd van mijn bestelling? 

Na ontvangst van betaling uw wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Als wij de stickers op voorraad hebben verzenden wij deze binnen 1 a 2 werkdagen. Als wij een sticker speciaal voor uw moeten maken, dan is de levertijd 4 a 5 werkdagen.

LET OP! Houd er wel rekening mee dat een overschrijving van de bank soms langer kan duren. Dit geld ook voor bestellingen vanuit het buitenland.

Hebben de stickers een achtergrond?

De stickers hebben geen achtergrond, de achtergrondkleur is de kleur van de ondergrond waarop u deze plakt, na het plakken blijft alleen de tekst en/ of het figuur achter op uw ondergrond.

Kan ik een kleurenstaal ontvangen? 

Op uw beeldscherm kunnen kleuren afwijken van de oorspronkelijke kleur, daarom kunt u bij twijfel ter aller tijde een kleurstaaltje opvragen. Een kleurenstaal kunt u via de website bestellen.

Ik wil een muursticker in spiegelbeeld bestellen, kan dit? 

Alle stickers kunnen ook in spiegelbeeld gemaakt worden. Bij stickers die regelmatig in spiegelbeeld besteld worden kunt u dit aangeven bij op opties. Bij stickers waar dit niet bij de opties staat kunt u dit aangeven bij het kopje “ notities en speciale verzoeken “ onderaan de bestelling.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Wij leveren ook in het buitenland. De verzendkosten voor pakketten zijn alleen hoger. U kunt de betaling overmaken via uw eigen bank hiervoor heeft u ons Iban/Bic nummer nodig van onze bank, Ons iban nummer is: NL42 RABO 0346 9101 96

Ik wil graag een andere maat, lettertype of kleur van een muursticker?

De kleuren en lettertypes kunt u kiezen bij het invullen van uw bestelling, Bij het kopje ‘notities en speciale verzoeken’ kunt u een aangeven in welke maat u de stickers geleverd wilt krijgen.

LET OP! Bij afwijkende maten kan het zijn dat wij een meerprijs moet rekenen. Wij mailen u deze nadat u uw bestelling geplaatst heeft.

Ik wil graag een sticker met een ander ontwerp dan op de site staat afgebeeld kan dit? 

Ook dit kan, er zijn zoveel mogelijkheden dat het onmogelijk is alles op de website te kunnen plaatsen. Stuur ons een mail met wat u precies wilt hebben dan kijken wij of wij dit kunnen produceren en sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave.

Krijg ik een orderbevestiging na een bestelling? 

Ja, u krijgt altijd een orderbevestiging per e-mail nadat u een bestelling heeft geplaatst. Als u deze niet heeft ontvangen is uw bestelling niet geplaatst. U kunt ons altijd mailen als u niet zeker weet of wij uw bestelling ontvangen hebben.

Hoe kan de betaling plaats vinden? 

U kunt de betalingsmogelijkheden vinden onder het kopje “Betaalmethoden”.

Hoe verloopt de verzending? 

Onze stickers worden verzonden in een doos of envelop met TNT post. Dit kunt u zelf aangeven bij het plaatsen van uw bestelling. U krijgt van ons een bericht wanneer uw order wordt verzonden. Er is ook een mogelijkheid om uw bestelling bij ons op te halen.

Kunnen de stickers overal opgeplakt worden? 

Op bijna alle gladde ondergronden zoals: muren, ramen, deuren, spiegels, plafond, maar bijvoorbeeld ook in de badkamer op de tegels of op een douchecabine. Ook kunt u plakken op glasvezelbehang met een fijne structuur. De stickers zijn  zowel geschikt voor binnen als buiten.

Het wordt afgeraden stickers te kopen voor op Spachtelputz, en structuurverven. 

Twijfelt u? Stuur gerust een email met eventueel een foto. Er is altijd de mogelijkheid om een teststicker op te sturen om te testen of de sticker hecht.

Wij zijn niet verantwoordelijk van het slecht of niet hechten van onze stickers op uw ondergrond.

Hoe kunnen de muurstickers aangebracht worden? 

Kijk hiervoor bij het kopje ‘Plakinstructies interieurstickers’, tevens wordt bij uw bestelling een plakinstructie meegeleverd.

Kan ik de muurstickers makkelijk verwijderen? 

Door met een föhn de sticker iets te verwarmen kunt u deze voorzichtig lostrekken. De sticker kan niet opnieuw gebruikt worden.

Contactgegevens

Contact opnemen

info@maisonmarcella.nl

Tel: 06 48156237 ook per app

Adres

Boechorsthof 39
2201 XM Noordwijk

Openingstijden

Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week open!

KvK-nummer 28116600

Nieuwsbrief