Rompertje met tekst * Zwangerschap aankondigen * Altijd een uniek cadeau * Cadeautjes met eigen tekst
stamp

Retourneren & Herroepingsrecht

Bedenktijd/Retour/ Herroepingsrecht

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@maisonmarcella.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering Maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

Product ruilen?

 

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@maisonmarcella.nl

Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 

 

Aan
Maison Marcella

 

info@maisonmarcela.nl
06-48156237

 

 

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                               — Bestelnummer :

 

 

 

       
 

 

 

 

 


  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 

 
 

 

 

 


— Naam/Namen consument(en)

 

 

 

 
 

 

 

 


— Adres consument(en) :

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 


— IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

 
 

 

 

 


— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 


— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 

 
 

 

 

 


(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

bear

Baby Rompertjes Shirtjes & Stickers Eigen Tekst en Naam Bedrukken * zwangerschapsaankondiging * oom en tante * opa en oma * papa en mama

Adres

Maison Marcella

Boechorsthof 39

2201 XM Noordwijk

0648156237

E-mail ons