Rompertje met tekst * Zwangerschap aankondigen * Altijd een uniek cadeau * Cadeautjes met eigen tekst
stamp

Bestellen en Kleuren Stickers & Bedrukking

Hoe kan ik bestellen?

In de webwinkel kun je eenvoudig door de verschillende artikelen bladeren. Zie je wat leuks dan kun je dit in het winkelwagentje doen door op bestellen te drukken. Je kunt daarna kiezen voor verder winkelen of afrekenen. Is je order compleet, dan kun je via de knop afrekenen de bestelling definitief plaatsen. Je naam, adres en telefoonnummer worden nu gevraagd.

In de navolgende stappen kun je je bestelling bevestigen. Naast een totaal prijs, wordt de BTW nog apart genoemd, deze komt er dus niet nog eens bij.

Op het einde is er nog ruimte voor vragen en/of opmerkingen.

Ook kunt u bestellen door een mail te sturen als u dat makkelijker vindt of als uw product er niet bij staat (een andere sticker, shirt of romper bijvoorbeeld).

U heeft een leuk idee voor een tekst op de deur, kast of muur en wilt graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Of een leuke tekstromper of tekstshirt?

Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder en geef alvast antwoord op de onderstaande vragen zover dat lukt. info@maisonmarcella.nl

 

Uw persoonlijke tekst als sticker of op textiel

Naar eigen idee of voorbeeld foto

-Welke letters zijn HOOFDLETTERS, welke zijn kleine letters, waar moet een spatie en waar een punt?

Voorbeeld Fam. Van den Berg of Het is niet eerlijk ik ga naar tante Petra!

-Welke hoogte moeten de hoofdletters hebben en of hoelang moet de tekst min/max. zijn bij stickers?

Dus de breedte en hoogte van het oppervalk waar de sticker moet komen. Houdt u rekening met hoofdletters en letters die uitsteken aan de onderkant bij een eventuele berekening van  een tekst in een oppervlak. De combinatie van hoogte en breedte kan ik voor u berekenen.

-In welke maten en mouwlengte mag het ontwerp bij textiel?

zie maattabel en keuzes bedrukken

-Welk lettertype wenst u?

Zie lettertypes

-In welke kleur wilt u de tekst?

Er is veel mogelijk. Wit, zwart, creme, chocoladebruin, donkergroen,groen, goud, lichtblauw, lila, zilver, licht grijs, donkergrijs, beige, licht geel, donker geel, oranje, roze, rood, bordeaux rood, cyclaam, lichtblauw, donkerblauw, helder blauw! Alles kan in alle kleuren!

m7

bear

Baby Rompertjes Shirtjes & Stickers Eigen Tekst en Naam Bedrukken * zwangerschapsaankondiging * oom en tante * opa en oma * papa en mama

Adres

Maison Marcella

Boechorsthof 39

2201 XM Noordwijk

0648156237

E-mail ons