Baby rompertje met tekst * Zwangerschap aankondigen / bekendmaken aan aanstaande opa en oma, oom, tante papa en mama *
stamp

Over Maison Marcella

Maison Marcella bestaat sinds 2007 en is uitgegroeid tot de meest inspirerende webwinkel voor teksten in alle soorten en maten. Wij hebben een grote collectie interieurstickers voor binnen en buiten en deze in vele categorieën onderverdeeld ter inspiratie. Teksten mogen behalve in het interieur, ook zeker niet meer ontbreken in de kledingkasten! Wij hebben een grote collectie rompertjes en shirtjes die geheel naar eigen wens te bedrukken zijn met een tekst of naam. Uiteraard spelen wij ook in op de diverse seizoenen en cadeaus voor speciale gelegenheden!
Wij wensen iedereen veel inspiratie toe en laten je ideeën graag tot leven komen. Neem bij vragen contact met ons op, wij helpen je graag verder info@maisonmarcella.nl
De webwinkel Maison Marcella is in 2007 ontstaan en was de eerste die zich richtte op stickers om je huis op een eenvoudige en betaalbare manier in de destijds opkomende landelijke stijl te krijgen. Deurstickers, meubelstickers, logostickers, glasfoliestickers, accessoire stickers, maar ook persoonlijke stickers en muurstickers. Heel simpel, maar zo mooi! Je kunt de sticker in een keer (met een strook) plakken, dus geen gerommel met losse letters. Iedereen kan het, je hoeft echt niet handig te zijn! En het resultaat mag gezien worden, echt verbluffend. Zo wordt je huis heel persoonlijk en stijlvol. Wil je graag een eigen tekst, kleur of lettertype, neem dan contact met ons op. Regelmatig wordt de collectie weer uitgebreid en vernieuwd.
Eigenaresse is Marcella de Groot. En een babylijn met rompertjes, shirtjes, mutsjes, broekjes en vestjes met bedrukking naar wens. Ook kaarten, tekstborden en klemborden, evenals een cadeaulijn zijn aan de collectie toegevoegd. Er is een driekoppig productieteam dagelijks bezig de vele stickers, rompers en shirts te maken! Daarnaast zijn er nog regelmatig mensen achter de schermen actief om de site optimaal te laten functioneren en ons online goed vindbaar te maken! Het is geweldig om van je hobby je werk te mogen maken. Een eigen bedrijf heeft vele voordelen, het is goed te combineren met kinderen en heerlijk om te mogen doen. Het is altijd een drukke boel hier! Zaken gaan altijd door, weekend of echt vakantie is er niet bij! Ondanks de drukte heb je bij ons altijd de artikelen binnen een paar dagen in huis. Volgens vele vaste klanten zijn onze stickers en service van hoge kwaliteit! Doordat we vele stickers & rompers & shirts maken kunnen we lage prijzen hanteren. Daarnaast proberen we altijd vernieuwend te zijn. Niets leukers dan nieuwe ontwerpen te maken! Vele  klanten zijn erg creatief en komen met vele eigen ideeën! Ideeën op doen op onze facebook pagina of inspirerende site. We hebben al meer dan 50000 volgers! Ook kun je ons op instagram volgen!
Als laatste nog enkele tips. Gebruik de zoekfunctie op ons website om makkelijk een sticker te vinden in ons grote aanbod! Mocht je geïnteresseerd zijn in nieuwe artikelen, sale, acties en fairs, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en of volg ons op facebook! Wil je ons en anderen blijven inspireren of ben je gewoon erg blij met het resultaat van de stickers, stuur ons dan foto’s! Wij zijn er altijd erg blij mee! Woon je in de buurt van Noordwijk dan is het ook altijd mogelijk de producten zelf op te halen. Heb je vragen of suggesties? Stuur ons een email of vraag via facebook!
Te midden van ons hectische bestaan is voor veel mensen de hang naar nostalgie duidelijk aanwezig, vervlogen tijden herleven nog steeds! In onze winkel vind je betaalbare stickers om thuis een heerlijke sfeer te creëren, je huis straalt warmte en gezelligheid uit. Wij wensen iedereen veel inspiratie toe en laten je ideeën graag tot leven komen. Wij wensen u veel plezier toe in onze (web)winkel!
Vriendelijk groet,
Marcella de Groot &
Het Team van Maison Marcella
valentijnsdag

 

Baby Rompertjes Shirtjes & Stickers Eigen Tekst en Naam Bedrukken * zwangerschapsaankondiging * oom en tante * opa en oma * papa en mama

Adres

Maison Marcella

Boechorsthof 39

2201 XM Noordwijk

0648156237

E-mail ons