Verzenden & retourneren

Verzenden

4.1 Maison Marcella bepaalt de wijze van vervoer en de vervoerder. Indien u bijzondere vervoerswensen heeft, komen de extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven afleveradres aangeboden.
4.2 Maison Marcella hanteert de actuele pakketpost tarieven van TNT Post.
4.3 Maison Marcella handelt de bestelling met bekwame spoed af. Bij vertraging ontvangt u hierover uiterlijk binnen twee weken na acceptatie van de bestelling bericht. U heeft dan het recht om uiterlijk binnen zeven dagen na ontvangst van het vertragingsbericht de bestelling zonder kosten te annuleren. Vindt die annulering niet (tijdig) plaats, dan wordt u geacht met de vertraging in te stemmen.
4.4 Iedere bestelling wordt in een keer verstuurd. Maison Marcella voert geen naleveringen uit.
4.5 Indien levering van een artikel om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, zal Maison Marcella in overleg met u trachten een vergelijkbaar artikel te leveren.

4.6 Verzending is ten alle tijde voor risico van de koper. Maison Marcella is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

Retourrecht

7.1 U heeft het recht door Maison Marcella geleverde artikelen binnen 7 werkdagen na ontvangst te retourneren in originele staat en orginele verpakking, onder vermelding van de reden van retourzending.

7.2 Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Maison Marcella u de betaalde prijs, met uitzondering van de verzendkosten van de zending, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.

7.3 Wanneer de door Maison Marcella afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van artikel 7.1 zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd

7.4 U heeft niet het recht door Maison Marcella geleverde decoratieletters na ontvangst te retourneren  als deze speciaal voor op maat voor u gemaakt zijn en deze volgens afspraak is gemaakt.

 

TIP: Heb je gekozen voor briefpostverzending en zitten er dus vouwen door je stickers. Zet dan even je strijkijzer op een lage stand. Eventuele stoom uitschakelen. Leg de sticker met de ruitjes kant naar boven leg er een theedoek etc over en strijk hem zachtjes ( niet te warm laten worden!!!) bovenstaande tip is altijd op eigen risico. Maar mits goed uitgevoerd een superhandige oplossing.

Contactgegevens

Contact opnemen

info@maisonmarcella.nl

Tel: 06 48156237 ook per app

Adres

Boechorsthof 39
2201 XM Noordwijk

Openingstijden

Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week open!

KvK-nummer 28116600

Nieuwsbrief