Over ons

De webwinkel Maison Marcella is in 2007 ontstaan en was de eerste die zich richtte op stickers om je huis op een eenvoudige en betaalbare manier in de destijds opkomende landelijke stijl te krijgen. Deurstickers, meubelstickers, logostickers, glasfoliestickers, accessoire stickers, maar ook persoonlijke stickers en muurstickers. Heel simpel, maar zo mooi! Je kunt de sticker in een keer (met een strook) plakken, dus geen gerommel met losse letters. Iedereen kan het, je hoeft echt niet handig te zijn! En het resultaat mag gezien worden, echt verbluffend. Zo wordt je huis heel persoonlijk en stijlvol. Wil je graag een eigen tekst, kleur of lettertype, neem dan contact met ons op. Regelmatig wordt de collectie weer uitgebreid en vernieuwd. 

Eigenaresse is Marcella de Groot. Ondertussen zijn er popups stores bijgekomen. En een babylijn rompers, shirt, mutsjes, broekjes, vestjes met bedrukking naar wens. Ook kaarten, tekstborden en klemborden, evenals ene cadeaulijn zijn aan de collectie toegevoegd. Er is een driekoppig productieteam dagelijks bezig de vele stickers, rompers en shirts te maken! Daarnaast zijn er nog regelmatig mensen achter de schermen actief om de site optimaal te laten functioneren en ons online goed vindbaar te maken! Het is geweldig om van je hobby je werk te mogen maken. Een eigen bedrijf heeft vele voordelen, het is goed te combineren met kinderen en heerlijk om te mogen doen. Het is altijd een drukke boel hier! Zaken gaan altijd door, weekend of echt vakantie is er niet bij! Ondanks de drukte heb je bij ons altijd de artikelen binnen een paar dagen in huis. Volgens vele vaste klanten zijn onze stickers en service van hoge kwaliteit! Doordat we vele stickers maken kunnen we lage prijzen hanteren. Daarnaast proberen we altijd vernieuwend te zijn. Niets leukers dan nieuwe stickers te ontwerpen! Vele  klanten zijn erg creatief en komen met vele eigen ideeën! Ideeën op doen kun je in onze top 100, facebook of inspirerende site.

Als laatste nog enkele tips. Gebruik de zoekfunctie op ons website om makkelijk een sticker te vinden in ons grote aanbod! Mocht je geïnteresseerd zijn in nieuwe artikelen, sale, acties en fairs, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en of volg ons op facebook! Wil je ons en anderen blijven inspireren of ben je gewoon erg blij met het resultaat van de stickers, stuur ons dan foto’s! Wij zijn er altijd erg blij mee! Woont je in de buurt van Noordwijk dan is het ook altijd mogelijk de producten zelf op te halen. Heb je vragen of suggesties? Stuur ons een email of vraag via facebook!

Te midden van ons hectische bestaan is voor veel mensen de hang naar nostalgie duidelijk aanwezig, vervlogen tijden herleven nog steeds! In onze winkel vind je betaalbare stickers om thuis een heerlijke sfeer te creëren, je huis straalt warmte en gezelligheid uit. Wij wensen iedereen veel inspiratie toe en laten je ideeën graag tot leven komen. Wij wensen u veel plezier toe in onze (web)winkel!

Vriendelijk groet,

Het Team van Maison Marcella

Binnenkijken bij ons thuis?

Contactgegevens

Contact opnemen

info@maisonmarcella.nl

Tel: 06 48156237 ook per app

Adres

Boechorsthof 39
2201 XM Noordwijk

Openingstijden

Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week open!

KvK-nummer 28116600

Nieuwsbrief