Ideeen Interieurstickers en Muurstickers

MEUBELSTICKERS DEURSTICKER WOORDSTICKERS GLASSTICKERS MUURSTICKERS NAAMSTICKERS VOORDEURSTICKERS EIGEN TEKSTSTICKERS TRAPSTICKERS LOGOSTICKERS DECORATIESTICKERS

Naast al onze uitgewerkte ideeen in de vorm van standaard te bestellen stickers op de site, die je naar kleur en lettertype kan aanpassen, hierbij nog een overzichtslijst van de site om ideeen op te doen om accessoires, deuren, meubels en muren te decoreren.

Eigen Teksten: Maison Marcella is gespecialiseerd in decoratieletters. U heeft een leuk idee voor een tekst en wilt graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier en geef alvast antwoord op de vragen die u in deze categorie terugvindt.Voor vragen info@maisonmarcella.nl

Voor nog meer inspiratie volg ons op facebook! http://www.facebook.com/MaisonMarcella

Naast een grote standaard collectie Nederlandse, Franse en Engelstalige decoratieteksten voor deuren, meubels, accessoires en muren, hebben wij de mogelijkheid  eigen teksten te ontwerpen. Denk aan de familienaam op de voordeur of  de kindernamen op hun meubels of deuren. Daarnaast kan alles op de site in alle kleuren, maten en lettertypes besteld worden en werken wij ook met glasfolie.

De stickers kun je in een simpele handeling opplakken, het werkt eigenlijk zoals een plaktatoeage. Een  Plakinstructies wordt standaard bij elke bestelling meegezonden. Iedereen kan het, je hoeft echt niet handig te zijn! En het resultaat mag gezien worden, echt verbluffend, alsof het erop geschilderd is. De decoratiestickers hebben een groots effect! Probeer het ook! Uiteraard ook voor al uw eigen ideeen en plekken inzetbaar. Al onze stickers zijn voor alle gladde ondergronden binnen en buiten geschikt. Het geheel wordt op vellen gedrukt waardoor u het makkelijk kunt aanbrengen, dus geen gerommel met losse letters. Natuurlijk kun je de woorden ook losknippen en trapsgewijs onder elkaar zetten bijvoorbeeld.

Wees creatief, combineer teksten voor een mooi geheel. Door op de voordeur en de deuren binnen 1 lettertype te gebruiken. Maar bijvoorbeeld ook op de kinderbeddden hun naam te plakken. En een muurtekst is ook geschikt voor de achterkant voor je bed... Met het & teken kun je kasten indelen bijvoorbeeld Linnen & Towels (allemaal los te bestellen).

Maison Marcella is de originele webwinkel voor betaalbare decoratieteksten. Te midden van ons hectische bestaan is voor veel mensen de hang naar nostalgie duidelijk aanwezig, vervlogen tijden herleven.

In onze winkel vind je betaalbare accessoires om thuis die heerlijke sfeer te creeren, je huis straalt warmte en gezelligheid uit. Ondanks de drukte heb je bij ons altijd de artikelen binnen een paar dagen in huis. Volgens vele vaste klanten zijn onze stickers en service van hoge kwaliteit!

Wij wensen iedereen  veel inspiratie toe en laten je ideeen graag tot leven komen.

Vriendelijke groet,

Het Team van Maison Marcella

 

Contactgegevens

Contact opnemen

info@maisonmarcella.nl

Tel: 06 48156237 ook per app

Adres

Boechorsthof 39
2201 XM Noordwijk

Openingstijden

Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week open!

KvK-nummer 28116600

Nieuwsbrief